Vintage Bazaar.hu

Indulj ki!

Ismeritek azt a kiszólást, hogy “Ne magadból indulj ki!” Én is használom, de ha jobban a mélyére nézek, nem értek vele egyet, ezért le is kell szoknom róla.:)

Mindenhonnan folyik a valósítsd meg önmagad, legyen a hobbid a munkád, mert akkor leszel boldog szöveg. Egy dolog biztos, ha sikerül, hogy a hobbid a munkád legyen, akkor új hobbi után kell nézni.

Az agyag mellett régi/új hobbi az éneklés, este fel a fülhallgatót és a 10-es hangerő skálán 1-2-es hang”erővel” mehet is a buli, két alvó gyermek mellett így…. Iskolai kórus tag voltam 4 évig, a mezzo szekcióban, nagyon szerettem. Azóta is nézegetem a kórusokat, de nem tudom felvállalni, hogy heti rendszerességgel egy csapat állandó tagja legyek, ezért alkalmi workshopok után kezdtem el kutatni, de ilyeneket nem találtam. Így úgy döntöttem, hogy megszervezem, mert hátha másnak is van kedve hozzá. Random kórus, ami 1-1 projekt éneklésre jön össze, nincsenek állandó tagok, a kórus próbát minden esetben más-más énekes/zenész tartja.

Fogadjátok szeretettel a legújabb projektünket a Pürének. Ősszel indul a projekt, már két nagyon izgalmas énekes/zenész igent mondott a felkérésünkre. A szervezése folyamatban van.

Ha szeretnél elsőként értesülni a Pürének éneklős workshop további híreiről, akkor ide fel tudod írni az emailedet és küldjük, amint tudjuk!

Azt mondom, mindenki induljon ki magából, mást úgysem tehet!

Ui.: Kikerültek az Apacuka kerámia workshop új időpontjai!2H0_9701

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!