Annyira jó látni, hogy egyre többen figyelnek arra, hogy mit esznek. Mi minden nap eszünk édességet, figyelünk arra, hogy jó minőségű legyen és ne mennyiségről szóljon. Például egy kocka csoki ebéd után stb.. Most a karácsonyi időszakban az egész évhez képest mindenki sokkal többet eszik az édes ízből. Én már el is kezdtem, ugyanis rátaláltam a saját készítésű tejkaramellre. Jujjj, nagyon finom, ezért keveset készítsetek belőle és ne óránként.:)
Gyors, meleg, tömény, nyalakodós, a legideálisabb a téli időszakban nekem.
Hozzávalók:
tejszín (nem dobozos, minimum a Cserpes)
cukor (nem fehér, minimum nádcukor)
rozmaring (nem por)
Edény. tűzhely, hozzávalók, kevergetés amíg be nem sűrűsödik, rozmaring kihalászása és kész.
Kis üvegcsébe csomagolva remek ajándék lehet. A fűszereket lehet variálni. Az első verzióm sáfrány és fahéj volt, de ez a rozmaringos még jobb!
Előző posztunkban egy bútort alakítottunk át!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: